Idrotter

Uddevalla Gymnasieskola, Margretegärde erbjuder inga idrotter (NIU och/eller RIG)

Individuella val

Bosniska modersmål, Arabiska modersmål, Svenska som andraspråk, Albanska modersmål, Tigrinja modersmål, Dari modersmål, Kurdiska norra modersmål, Somaliska modersmål

Språk

Uddevalla Gymnasieskola, Margretegärde erbjuder inga språk inför år 1

Instrument

Uddevalla Gymnasieskola, Margretegärde erbjuder inga instrument

Profil

Frisör, Finsnickeri, Hår- och makeupstylist, Florist

OM SKOLAN

Uddevalla gymnasieskola

Uddevalla gymnasieskola (UG) är en skolenhet bestående av fem skolhus, Agneberg, Akademi Sinclair, Margretegärde, Östrabo 1 och Östrabo Y. Alla skolhus ligger centralt och nära varandra.

I våra skolhus finner du en bra studiemiljö, trevliga caféer och bibliotek och vi arbetar för att alla elever ska känna sig trygga, utvecklas och trivas. Vi erbjuder dig undervisning av hög kvalitet i fräscha, moderna och välutrustade lokaler.

UG är en gymnasieskola med möjligheter för alla och har ett av landets bredaste utbildningsutbud.

Vi har de flesta nationella program och inriktningar och dessutom finns flera program med specialiseringar som är unika för Uddevalla. Vår storlek innebär att vi har resurser att erbjuda dig stora möjligheter till individuell variation för att du ska kunna nå dina mål oavsett om du siktar på att studera vidare efter gymnasiet eller att gå ut i yrkeslivet.

Vi är en modern skola med en lång utbildningstradition och våra lärare är engagerade, kunniga och behöriga att undervisa i sina ämnen. Hos oss har du också tillgång till två bibliotek, studiemiljöer och caféer.

Vår vision är:

Vi möter och utmanar dina framtidsdrömmar

karta-google
minuters restid från