Idrotter

Thoren Innovation School erbjuder inga idrotter (NIU och/eller RIG)

Individuella val

Idrott och hälsa 1 - specialisering, Idrott och hälsa 2 - specialisering

Språk

Thoren Innovation School erbjuder inga språk inför år 1

Instrument

Thoren Innovation School erbjuder inga instrument

Profil

Arkitektur, Applikationsdesign, Speldesign, IT-tekniker, Webbutveckling, Ingenjör

OM SKOLAN

Hos oss på Thoren Innovation School Uddevalla står alltid dörren öppen för våra elever, en liten mysig skola. Vi tycker det är viktigt att följa utvecklingen, men ännu viktigare, att vara i framkant av utvecklingen, både pedagogiskt och tekniskt. Vi tror på samarbeten och därför har vi många samarbeten med företag, högskolor och universitet. Vi tror på idéer, vi tror att alla kan få mod och kraft att genomföra sina idéer. Vi stöttar dina idéer och lär dig att ta tillvara på dem samt hur man ska göra för att genomföra dem.

På Thoren Innovation School har vi ett pedagogiskt upplägg som förbereder dig för framtiden. Du ska växa både som person och i grupp, därför är det viktigt med lärare som förstår vad du behöver. Med motivation och verklighetsnära undervisning inspirerar de dig att klara av det du vill göra. Som hjälp på traven får du en bärbar dator(Macbook Air), minst 10 veckors praktik (APL) och gratis certifieringsprov.

Med flera miljarder i omsättning varje år har e-sporten etablerat sig världen över och Sverige är inget undantag. Vår nation har några av de bästa spelarna i vissa e-sporter. Nu hoppas vi på Thoren Innovation School att ännu fler talanger kan växa fram och nå framgång på den internationella scenen. Därför har vi tagit fram vår e-sportsinriktning med målet att fler ungdomar ska kunna följa sina speldrömmar. 

På Thoren Innovation School i Uddevalla kommer vi erbjuda 10 platser till e-sportslaget per årskull. E-sportskurserna går under Idrott och hälsa specialisering 1 och 2. Spelen som spelas är CSGO och League of Legends. I kurserna kommer vi bland annat gå igenom spelutövande, strategi och taktik, personlig utveckling, datorkännedom, mjukvara, kost och hälsa, ergonomi, nätverksteknik, marknadsföring och mycket annat. Man får även vara med att skapa egna lan på skolan men också få chansen att besöka externa lan och tävla med sitt lag.

Välkommen till vår skola i höst!

3 utbildningar

karta-google
minuters restid från